Accorderen overeenkomst
Wanneer u voor de eerste keer inlogt op Peridos, dan opent een scherm waar u uw kwaliteitsovereenkomst(en) kunt inzien. Het afsluiten (akkorderen) van de overeenkomst gaat via de knop ‘akkoord’. Via onderstaande link kunt u de inhoud van die overeenkomst(en) alvast bekijken:
Kwaliteitsovereenkomst counseling
Kwaliteitsovereenkomst SEO
Kwaliteitsovereenkomst NT

Gegevensbeheer
Onder het tabblad ‘beheer’ vindt u uw persoonsgegevens die u zelf kunt wijzigen en aanvullen. Extra belangrijk zijn uw AGB-code, persoonlijk e-mailadres, en/of BIG-nummer. We vragen u om deze zo compleet mogelijk in te vullen. Beheerders van de praktijkgegevens vinden onder het kopje ‘zorginstellingen’ de contactgegevens en een overzicht van de zorgverleners en hun rollen binnen de praktijk. We vragen u om deze informatie actueel te houden. Wijzigingen die u niet zelf in Peridos kunt doorvoeren, kunt u doorgeven aan de SPN via telefoonnummer 024 361 96 03 of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uitgebreide instructies voor het accorderen van kwaliteitsovereenkomsten en het beheren van persoons- en praktijkgegevens vindt u in de handleidingen.