Nieuws

Hands-on training

De SPN maakt SEO-echoscopisten graag attent op de mogelijkheid een hands-on training te volgen.

Wilt u de finesses van het SEO onder de knie krijgen? Een expert kritisch naar uw handelen bij het SEO laten kijken? Of de uitvoering van het SEO in de dagelijkse praktijk optimaliseren door verdieping en verbreding?

Een hands-on training SEO is hiervoor uitermate geschikt. U kunt kiezen voor een hands-on training SEO in het Radboudumc maar ook voor een training in uw eigen echocentrum. De hands-on training in het Radboudumc kunt u combineren met een ochtend meekijken bij het GUO-spreekuur. Hebt u interesse, neem dan contact op met het Radboudumc of met een van de docenten als u de voorkeur geeft aan een training in uw eigen echocentrum.


Hands-on training in het Radboudumc: 
- Annouk van Sluisveld, SEO-training, aDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hands-on training op locatie:
- Annette Beverdam, SEO-training, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Caroline Adriaanse, SEO-training, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
- Desirée Moens-van de Moesdijk, SEO-training, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Stichting Prenatale screening regio Nijmegen
Radboudumc - SPN interne post 464
Postbus 9101, 6500 HB Nijmegen

Secretariaat